Simona Halep va juca FINALA de la Indian Wells

Data publicării:
simona halep - 7097031-afp-mediafax-foto-mohd-fyrol-2

Serena Williams, liderul WTA, a suferit o accidentare pe parcursul turneului şi a anunţat în ultima clipă că nu va disputa semifinala. În urma abandonului Serenei, Simona avansează în ultimul act de la Indian Wells fără să joace.

Jucătoarea din SUA a acuzat probleme la genunchiul drept şi nu va putea cuceri trofeul la un turneu special din ţara sa natală, care i-a marcat serios cariera. Serena a intrat pe teren preţ de câteva minute, pentru a-i anunţa pe spectatori că nu va juca împotriva româncei, iar apoi a făcut şi un anunţ online.

"Acum patru luni am început aventura de a juca la Indian Wells şi a fost o experienţă fantastică. Nu visam că voi putea face asta...", a scris liderul mondial pe contul său de Instagram, după anunţul retragerii.

Pentru Halep va fi şansa primului triumf într-un turneu Premier Mandatory, ceea ce ar reprezenta cel mai mare succes al carierei. 

În finală, Simona Halep o va întâlni pe Jelena Jankovic din Serbia.

Finala va avea loc duminică, la o oră ce va fi anunţată ulterior. Pentru accesul în ultimul act, Halep va primi 650 de puncte WTAşi 439.420 de dolari. 

Cristian Tudor Popescu: „Mă bucur, sigur, că Simona este în finală, dar mă pregătisem sufleteşte pentru meciul ăsta.

Simţea că acum va fi o confruntare foarte echilibrată, strânsă, spre deosebire de ultimele două meciuri.

Totul convergea acum către o înfruntare de mare frumuseţe între numărul 1 şi numărul 3 mondial şi era important pentru cariera Simonei acest meci cu Serena.

Sigur că exista şi nişte inşi, din păcate nu puţini, care continuă. Ei se numesc "hateri", am auzit, aceste personaje care urăsc de dragul urii, pentru că aşa este "cool" şi care se vor găsi să spună: "Da, da, acum sigur a câştigat fiindcă s-a retras Serena! Dacă ar fi jucat, vai de mine, o spulbera Serena". Parcă văd astfel de comentarii”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri