Steaua - Aktobe 2-1. Roș-albaștrii sunt în play-off-ul UEFA Champions League

Data publicării:
tanase aktobe

Foto: Digi Sport

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '3 şi Stanciu '38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85, potrivit Mediafax.

1-0: Contraatac pe partea dreaptă purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la colţul lung.

2-0: Centrare Chipciu de pe partea stângă, Stanciu a reluat din alunecare la colțul lung, mingea lovind bara transversală înainte de a intra în poartă

2-1: Filip a deviat în propria poartă o recentrare de pe dreapta a lui Kapadze

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Sânmărtean (Filip '12) - Popa, Stanciu (Iancu '48), Tănase (Pîrvulescu '81) - Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

FK Aktobe: Sidelnikov - Miroșnicenco, Arzumanian, Logvinenco, Anderson Mineiro - Danilo Neco, Korobkin, Tarikaiev, Kairullin (Kapadze '60) - Antonov (Almbetov '68), Pizzelli (Şabalin '80). Antrenor: Vladimir Gazzaev

Cartonaşe galbene: Chipciu '6, Latovlevici '68 / Mineiro '11, Logvinenco '23, '56 Korobkin '35

Cartonaş roşu: Logvinenco '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Zelinka a fost ajutat la cele două linii de Antonin Kordula şi Jan Patak, în timp ce rezervă a fost Zbynek Proske.

Delegatul UEFA a fost elveţianul Rene Eberle, în timp ce observatorul de arbitri spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA, şapte sectoare la cele două peluze ale Arenei Naţionale au fost închise, după comportamentul fanilor în meciul cu Stromsgodset, contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, au fost afişate două bannere pe care scria : "No racism".

La partidă au asistat 24.430 de spectatori.

Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc vineri. În cazul în care nu va trece de play-off, Steaua va juca în grupele Ligii Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri