Vești proaste de la Miami

Data publicării:
simona cu dulgheru

Simona Halep și Alexandra Dulgheru FOTO: digisport.ro

ACTUALIZARE 7:25 Jucătoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 31, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, în turul al treilea al Miami Open, competiţie de categorie Premier Mandatory.

Begu, în vârstă de 24 de ani, a fost învinsă după un meci care a durat o oră şi 55 de minute.

Prezenţa în turul al treilea este recompensată cu 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.


Monica Niculescu s-a întâlnit din nou cu Serena Williams, de data aceasta în turul al doilea de la Miami. Românca a ţinut ritmul cu cea mai bună jucătoare a lumii doar în startul primului set. Williams a făcut un break şi a condus cu 3 la 1, dar Niculescu a egalat la 3, după ce a câştigat şi ea o dată pe serviciul americancei. Serena n-a mai cedat apoi niciun game şi s-a impus cu 6 la 3. În setul al doilea, liderul WTA a menţinut ritmul şi a câştigat cu 6 la 1. Detalii, aici.

Pentru participarea în turul doi de la Miami, Monica Niculescu a obţinut 17.100 de dolari şi 35 de puncte WTA.

Simona Halep a părăsit repede competiţia de dublu de la Miami. A pierdut alături de Alexandra Dulgheru în faţa perechii formate din Daniela Hantuchova - Karin Knapp cu 5 la 7, 3 la 6. Detalii, aici.

Pe tabloul masculin a avut loc un duel românesc. În şaisprezecimi, dublul format din Florin Mergea și Dominic Inglot a fost scos din competiţie de perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer, cu scorul de 6 la 4, 6 la 2.  Detalii, aici.

Irina Begu, favorita numărul 31 a turneului de la Miami, urmează să joace în această noapte cu Agnieszka Radwanska. Sportiva noastră este în premieră calificată în turul trei al unui turneu Premier Mandatory, după ce a trecut de Tereza Smitkova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri