Victor Piţurcă: Suntem la mâna rezultatelor. Acum avem şansa a treia la baraj

Data publicării:
522f7c3995f9cf034f000000

(Foto: Digi Sport)

"Suntem la mâna rezultatelor. Acum patru zile eram favoriţi la baraj, dar acum avem şansa a treia. Cu toate acestea se poate întâmpla orice. De sperat mai sperăm. Pentru ambele nostre contracandidate este foarte greu să câştige etapa viitoare, Turcia în Estonia şi Ungaria în Olanda. Sunt supărat pentru că suntem la mâna celorlalte rezultate. Dar nici şansa nu a fost de partea noastră. Am avut două bare, penalty, pentru că din zece arbitri opt dădeau lovitură de pedeapsă, iar în minutul 93 Goian a ratat singur, singurel din 7 metri", a spus Piţurcă după meciul cu Turcia.

Referitor la echipa trimisă în teren, tehnicianul a spus: „Multele greşeli neforţate ne-au făcut să pierdem acest joc. Chiricheş a greşit la primul gol, Burak nu avea voie să dea de acolo. Am greşit şi eu că am băgat în teren jucători care nu au evoluat. Am observat imediat că Marica nu este la forma fizică de la meciul cu Ungaria. Avea anumite sarcini de care nu se putea achita. Torje a pierdut nişte mingi singur. S-a poziţionat greşit la centrarea lui Erkin şi singur în careu a greşit finalizarea".

Selecţionerul l-a lăudat pe Bogdan Stancu şi crede că absenţa lui Borceanu a fost importantă: "Stancu a avut o evoluţie bună astăzi, s-a luptat chiar dacă nu a avut realizări. Lipsa lui Borceanu a fost destul de importantă. Ambii mijlocaşi centrali nu au jucat la patrametri optimi. Nu am nimic cu imaginaţia şi cu devierile cu călcâiul făcute de Maxim, dar să fie în scop tactic şi mingea să ajungă la jucătorii noştri".

Marica: Să recunoaştem că turcii au fost mai buni

Ciprian Marica, cel mai bun jucător în meciul cu Ungaria, a declarat că tricolorii trebuie să plece capul şi să recunoască faptul că turcii au fost mai buni.

"Este trist, pentru că în urmă cu trei zile toţi eram fericiţi, iar acum plecăm capul şi trebuie să recunoaştem că turcii au fost mai buni. Păcat că am primit gol atât de repede, acest lucru şi-a pus amprenta asupra întregului joc. Am avut şi noi ocazii, am avut bară, dar am pierdut. Şansele noastre nu s-au năruit, mai avem şanse în care să credem şi va depinde de noi ce vom face. Bineînţeles stăm la mâna rezultatelor şi asta nu e bine, dar trebuie să câştigăm ce a rămas", a spus Marica.

Fundaşul Vlad Chiricheş s-a arătat dezamăgit de propria evoluţie, dar crede în continuare în şansa de a ajunge la baraj.

"Sunt dezamăgit de evoluţia mea, sunt trist că nu am obţinut un rezultat bun. Vina e la noi. Am suferit în această seară, s-a simţit lipsa lui Alex Bourceanu, dar nu vreau să acuz pe nimeni. Consider că turcii au stat mai bine fizic decât noi. Oricum ei au o echipă mai bună decât Ungaria. Sper să avem noroc, cred în şansa noastră, chiar dacă stăm la mâna altora", a spus proaspătul jucător mal echipei engleze Tottenham Hotspur.

Portarul Ciprian Tătăruşanu s-a arătat contrariat de faptul că fanii au încurajat echipa doar în momentele bune şi că la final s-a cerut demisia.

"Publicul ne-a susţinut doar în momentele bune, în momentele proaste au început să ne huiduie ca de obicei. E treaba lor, ei cumpără biletul şi pot să aibă ce atitudine vor. Nu mi se pare normal să strige demisia, dar e decizia lor, pe mine nu mă deranjează", a spus Tătăruşanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri