Presa internaţională: Serena Williams, "umilită", "distrusă", "devorată", "dominată” de Simona Halep

Data publicării:
simona halep la singapore - getty-1

Serena Williams, "umilită", "distrusă", "devorată" şi "dominată” de Simona Halep. Acestea sunt convintele folosite de jurnaliştii din lumea intreagă după victoria de astazi a Simonei Halep, de la Singapore.

Numarul unu mondial, Serena Williams, a fost zdrobită de românca Simona Halep, numărul patru mondial, scrie Daily Mail. Americanca a fost de nerecunoscut in meciul de azi, nu a putut să ţină piept loviturilor extraordinare ale Simonei, nu şi-a putut reveni şi a făcut 36 de greşeli în timp ce jocul Simonei a fost impecabil.

"Numărul 1 mondial Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din lunga ei carieră. A fost umilită de Simona Halep la Turneul Campioanelor. De 18 ori triumfătoare la turneele de Grand Slam, Williams a câştigat doar nouă puncte în setul inaugural, a servit şapte duble greşeli şi s-a chinuit să-şi găsească ritmul, în timp ce numărul patru mondial a obţinut prima sa victorie împotriva americancei", noteaza iol.co.za.

Straits Times scrie că Simona Halep a fost o mare supriză la Turneul Campioanelor de la Singapore. Williams a fost demolată de o Simona Halep sclipitoare. „Nimeni nu ar fi putut anticipa cât de rău va juca americanca împotriva Simonei, pe care o învinsese în precedentele trei întâlniri".

"O nouă surpriză la Singapore, Halep o bate pe Serena", scrie şi Gazzetta dello Sport, în timp ce livetennis noteaza că "SuperHalep o domină pe Serena Williams. Calificarea este la un pas".

Jurnalistii de la Eurosport.fr sunt de parere ca "Senzaţionala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams”. Ei amintesc de momentul 1998 cand Williams, care avea pe atunci doar 16 ani, a fost învinsă de Joanette Kruger din Africa de Sud, 6-1, 6-1, la Oklahoma City.

De asemenea, Cotidianul francez L'Equipe scrie că Halep a distrus-o pe Serena Williams.

Simona Halep ocupă in acest moment locul întâi în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri