Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, eliminate din primul tur la Roland Garros

Data publicării:
colaj

 

Cîrstea (26 ani, 97 WTA), venită din calificări, a comis 27 de erori neforțate în fața numărului 20 mondial, în timp ce Svitolina a avut doar 8. Sorana Cîrstea va primi 30.000 de euro și 50 de puncte WTA pentru participare.

Monica Niculescu, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 31, a fost învinsă cu scorul de 6-2, 7-6 (2), de franţuzoaica Pauline Parmentier, locul 88 WTA, în turul I al turneului de la Roland Garros.

Din păcate, Monica nu a reușit să fructifice avantajul de 5-4 și 6-5 pentru ea din finalul setului, pierzându-și serviciul de fiecare dată. Parmentier a egalat la șase și s-a impus în tie-break cu 7-4.

Monica a avut doar 9 mingi direct câștigătoare, față de 37 ale franțuzoaicei, dar la erorile neforțate raportul a fost invers, 19 comise de româncă și 31 de Parmentier.

În opt participări la Openul Franței, Niculescu a ajuns o singură dată în turul al doilea (2014). Monica va continua la dublu, alături de Irina Begu.

Doar două jucătoare române au trecut de runda inaugurală la simplu, Simona Halep (a șasea favorită) și Irina Begu (cap de serie numărul 25).


Urmăriți LIVE TEXT AICI meciurile jucătoarelor noastre.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri