Cea mai frecventă greșeală din curele de slăbire

Data publicării:
salata - getty

Foto: Gulliver/Getty Images

Eliminarea alimentelor preferate este cea mai frecventă greșeală din curele de slăbire, susține antrenoarea. „Oamenii urmează tot felul de diete și acceptă să renunțe la carbohidrați sau la orice aliment care conține zahăr. Însă, fac aceste schimbări doar pentru o anumită perioadă și nu pentru toată viața. Iar când dieta se încheie, nu numai că acele kilograme pierdute se întorc dar, de multe ori, se adună chiar mai multe decât erau la începutul curei,” explică specialistul, citat de Independent.

Autumn Calabrese nu recomandă eliminarea alimentelor preferate, ci includerea lor în dieta zilnică în cantități mai mici. Important este să controlezi porțiile și, astfel, nu va fi doar o dietă de slăbit, ci un stil de viață, spune antrenoarea.

„Poți consuma ciocolată, vin, pentru că astfel de alimente fac parte din viața de zi cu zi. Uneori vei pofti la un desert sau vei dori să ieși cu prietenii la un cocktail. Trebuie să știi cum să introduci aceste obiceiuri în viața de zi cu zi,” mai spune Calabrese.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri