Încă un actor din Game of Thrones la East European Comic Con 

Data publicării:
Daniel Portman2 1

 

În serial, Daniel Portman l-a adus la viață pe neexperimentatul, dar curajosul scutier al lui Brienne din Tarth. Facem cunoștință cu Podrick Payne în cel de-al doilea sezon al serialului pe când era scutierul lui Tyrion Lannister. Mai mult, tânărul scutier i-a salvat viața lui Tyrion la bătălia de la Blackwater. 

Scutierul apartent naiv și timid a evoluat în ultimele sezoane ale serialului și a devăluit că este capabil de fapte de curaj. El i s-a alăturat lui Brienne în căutarea Sansei Stark. 

Actorul scoțian s-a remarcat la 16 ani atunci când i-a fost atribuit primul rol însemnat, în thrillerul supranatural, „Outcast”. Mai apoi, a urmat un rol scurt într-un serial scoțian, „River City”, iar la doar 19 ani a fost distribuit în rolul lui Podrick.

Biletele pentru fotografiile și autografele cu Daniel Portman vor fi disponibile începând cu data de 9 mai.

A patra ediție de East European Comic Con 

În perioada 27-29 mai la Romexpo, în București, va avea loc dea de-a patra ediția a celui mai mare eveniment dedicat pasionaților de seriale, filme, benzi desenate și jocuri video din Estul Europei: East European Comic Con. 

Anul acesta sunt așteptați circa 40.000 de vizitatori la EECC, iar organizatorii promit o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. 

De asemenea, organizatorii au anunțat că perioada de pre-sale a biletelor se prelungește, astfel că, până duminică, 8 mai, se mai pot achiziționa bilete la preț redus.

Abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei. 

East European Comic Con este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Citiți și: 
Actor din Game of Thrones la Comic Con București 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri