GALERIE FOTO. Cea mai mare bătaie cu apă, un eveniment ProFM, a avut loc duminică în București

Data publicării:
vedete ProFM

Dj-ul ProFM George Vintilă a dat startul distracţiei, echipat din cap şi până în picioare ca un stropitor profesionist. Bătaia cu apă marca ProFM a adus în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti mii de oameni. 1.000 de pistoale colorate au fost împărţite celor care au venit neînarmaţi.

Adulţii nu au mai ţinut cont de vârsta din buletin şi s-au bătut cu apă cot la cot cu cei mult mai tineri decât ei. Au cam pierdut, însă.

Şi pentru că distracţia merge mână în mână cu muzica bună, pe scenă au urcat câţiva dintre artiştii momentului.

„Jessica D, Havana, Alina Eremia cu fratele ei, Mircea Eremia, în premieră, avem hiturile anului 2015 aici pe scenă. Virgil Batista, colegul meu de la ProFM face atmosferă incendiară din platane”, a spus George Vintilă.   


GALERIE FOTO

vedete ProFM
vedete ProFM


Sute de tineri s-au strâns deja în Parcul Lumea Copiilor. Bătaia cu apă încă nu a început, dar George Vintilă, DJ ProFM, a fost deja stropit cu apă în timpul intervenției în direct.


 După câteva zile de vreme urâtă, în București a ieșit soarele! La timp pentru cea mai mare bătaie cu apă a verii, marca ProFM.

Mădălina Vintilă, DJ ProFM, a dezvăluit că s-a antrenat intens în această dimineață. Iar acum așteaptă artiștii să vină la probe, pentru că urmează un super-concert.

De la ora 17:00, în Parcul Lumea Copiilor, vor fi împărţite 1.000 de pistoale cu apă. Iar voi sunteți așteptați la cea mai mare bătaie cu apă a verii.

Promitem foarte multă distracție. Anul trecut am bătut recordul la cea mai mare bătaie cu apă. Nu ne-am oprit, pentru că vrem să facem un record și mai mare și nu doar la apă. Vrem să facem cel mai mare selfie”, a adăugat DJ-ul ProFM.

Prezintă George Vintilă, complet echipat special pentru eveniment, iar pe scenă Alina Eremia şi Mircea Eremia, Xonia, Havana şi Jessica D pregătesc un super concert. Virgil Batista ţine beat-ul sus la platane şi aduce cele mai tari hit-uri direct în Parcul Lumea Copiilor.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Digi Mobil, şi susţinut de Utv. Detalii găsiţi pe www.profm.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri