Consilier de etichetă. Ce trebuie făcut când se duce firul la ciorapi

Data publicării:
ciorapi fir

 

Ce facem într-o situație protocolară, atunci când purtăm pantof și automat, purtăm și ciorapi, iar firul de ciorap tocmai s-a dus, ne-a părăsit?

„Este de preferat ca orice doamnă să aibă cel puțin alte două perechi de ciorapi în geantă, aventurându-se într-o situație protocolară, mai ales dacă se află la o conferință sau la un congres, la care reprezintă firma pentru ca lucrează.

În niciul caz firul de la ciorap nu va fi ranfosat cu ojă sau cu lac de unghii incolor. Dacă ne dorim într-adevăr să fim respectate ca femei de către toată lumea din jurul nostru, să nu marșăm în nicio situație protocolară sau în nicio situație în care respectul este la ordinea zilei, cu o pereche de ciorapi rupți. În schimb, dacă nu îi mai folosim deloc, adică renunțăm la ciorapi și ne încălțăm direct cu pantoful, de asemeni codul de bune maniere spune că nu dăm dovadă de bun gust, afișându-ne pur și simplu, fără ciorapi, purtând pantofi.

În concluzie, o doamnă care-și dorește să iasă respectuos din fiecare situație de viață, ar trebui să aibă, în propria poșetă, pe lângă ruj și pudră și încă o pereche de ciorapi, poate chiar două”, este sfatul pe care îl dă Karina Nagy, consiler de etichetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri