Dieta de patru săptămâni, un nou regim de slăbit

Data publicării:
dietafarfurie

Dieta de patru săptămâni „Fitness and Food Effect” (Efectul fitness-ului şi al mâncării, n.r.) a fost concepută de medicul nutriţionist Michelle Storfer şi de Faya Nilsson, specialistă în fitness care recomandă consumul de carbohidraţi, de cafea, dar şi de ciocolată caldă, consumul de alimente până la atingerea sentimentului de saţietate şi efectuarea de exerciţii fizice cu moderaţie, scrie Mediafax. 

Programul de 28 de zile include zile în care trebuie executate intensiv exerciţii de tip cardio, dar şi zile de relaxare şi o zi dedicată exerciţiilor de tip stretching.

Potrivit planului de exerciţii fizice, într-o săptămână trei zile trebuie să fie dedicate unor programe de exerciţii fizice de 30 de minute, axate pe tonifierea muşchilor şi dobândirea de rezistenţă.

Două zile trebuie să fie dedicate relaxării, fără exerciţii, una va include exerciţii de tip stretching, iar una dintre zile va conţine un program intensiv de exerciţii de tip cardio.

În ceea ce priveşte dieta, aceasta trebuie să includă trei mese principale şi două gustări, care nu exclud ciocolata, dar trebuie pus accent pe hrana sănătoasă, fără produse foarte bogate în zahăr şi grăsimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri