Gabi Balint: „Când jucam fotbal, nu aveam voie să urc pe motor”

Data publicării:
miruna balint 1

Deşi este pasionat de motociclete încă de când era jucător de fotbal, Gabi Balint mărturiseşte că nu avea voie să practice astfel de  „sporturi extreme”: „ Îmi plăceau motocicletele de când jucam fotbal, numai că atunci nu puteam, nu avem voie. Era trecut în contract că nu aveam voie să mă plimb cu motocicleta şi să schiez”.

Internaţionalul român îşi aminteşte cu nostalgie de două dintre cele mai importante goluri ale carierei sale şi, nici până în ziua de astăzi, nu se poate decide care este mai important pentru el. „Golul din finala Cupei Campionilor, din 1986, şi al doilea a fost golul înscris la Campionatul Mondial din Italia contra Argentinei. Mi-e foarte greu să aleg între cele două goluri”, spune antrenorul.

În timpul liber Gabi Balint are grijă de cele două fetiţe ale sale. Merge la mall, la film şi în vacanţe cu acestea şi le insuflă plăcerea de a face sport.

Un interviu sincer, acordat Mirunei, cel mai mic reporter de televiziune, duminică, 3 noiembrie, de la ora 09.30, la Digi24, în cadrul emisiunii „Jurnal pentru copii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri