A început TIFF 2014. Organizatorii dau startul campaniei "Salvați Marele Ecran!" 

Data publicării:
Piata Unirii Open Air TIFF Aldea Gabriel

Ceremonia de deschidere TIFF 2014 a început puțin înainte de ora 21:00, eveniment la care și-au făcut apariția sute de invitați, printre care personalități din lumea cinematografiei, actori și regizori.

Anul acesta, festivalul TIFF se ocupă de campania „Salvați Marele Ecran!”. Sâmbătă, 31 mai, la Mansarda Boema, va avea loc prima conferință majoră a campaniei de salvare a cinematografelor din România, la care vor lua parte Emil Boc, primarul Clujului, Marius Szabo, primarul orașului Gherla, Tudor Giurgiu, președintele TIFF, Marta Materska-Samek, președinta board-ului Cinema Development Foundation (Polonia), Tina Hajon - Head of Film Exhibition, Croatian Audiovisual Centre, Ivo Andrle, managerul Aerofilms (Cehia).

Anul acesta, un bilet la festivalul de film costă între 8 şi 15 lei, ia pentru prima dată va fi introdus un card premium pentru spectatori ce permite accesul la toate evenimentele, inclusiv la petreceri. Bugetul Festivalului Internaţional de Film Transilvania se ridică în acest an la 1,5 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri