Andre Rieu, un romantic incurabil

Data publicării:
andre rieu facebook-1

Andre Rieu revine în România. Violonistul va concerta la Bucureşti, în faţa Palatului Parlamentului, pe 11 iunie. Digi24 si UTV sunt partenerii media ai evenimentului.

Andre Rieu: „Este dragoste! Italia, dragoste şi vals, toate în aceeaşi melodie. Nu se poate mai bine!”

La cei 66 de ani ai săi şi după de mai bine de 40 de ani de căsnicie, violonistul olandez recunoaște că este un romantic incurabil. Mărturie stau şi melodiile pe care le aduce pe scenă în spectacolele sale.

Tema iubirii se va regăsi şi în concertul pe care artisul în va susţine la Bucureşti la vară, pe 11 iunie.

Legătura artistului cu România a devenit una foarte strânsă, anul trecut, după cele şapte concerte pe care le-a susţinut în Piaţa Constituţiei şi despre care spune că au fost cele mai bune din cariera sa. Ulterior, pentru modul în care ne-a promovat Capitala în lume, compozitorul olandez a fost numit ambasador al Bucureştiului. Impresionat de cultura noastră, violonistul a preluat melodii româneşti în concertele sale din toată lumea.

Andre Rieu este violonistul cu cel mai mare succes la public şi cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Deţine cea mai mare orchestră privată din lume şi a vândut mai mult de 40 de milioane de albume şi DVD-uri.

Citiți și: 

Violonistul Andre Rieu revine în România

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri