SUPERJURNAL. Sfatul „medicului” Ghighi Bejan: Ce este și cum se tratează ”celulita”

Data publicării:
ghighi bejan

„Boala anului: celulita. Cuvântul „celulită” provine din limba latină: celula înseamnă „cameră mică”. Mică. 3 pe 3, ceva de genul ăsta, dar încap și zece oameni.

Celula este o maladie contemporană extrem de molipsitoare. Apare ca urmare a unui trai bun: mâncăruri grase, dulciuri fine, grăsimi, șampanie, restaurante scumpe, iahturi elegante, cazinouri...toate astea duc cu timpul la celulită.

Celulita apare ca urmare a unor depuneri. Depuneri, ca la bancă. Dacă ții cont de depuneri, în urma controlului DNA, se vede că se ajunge la celulită. Ce se prescrie... nu se prescrie.

Celulita se ivește ca urmare a muncii de birou. Multe hârtii, coli, bancnote, se dau din mână în mână, celuloză, e molipsitor, din pungă-n pungă, din geantă-n geantă, până-n fund la taxatoare. Și te taxează: că ce-ai mâncat, că ce-ai băut, că ce-ai vorbit la telefon...La doctor, cu lampa-n față, spui și ce-ai mâncat de la mama!”

Urmăriți continuarea scheciului în materialul video de mai sus.

Întreaga emisiune „Superjurnal”, difuzată în fiecare duminică de la ora 21:00, poate fi vizionată pe Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde şi oricând. Pe lângă întreaga arhivă a emisiunii „Superjurnal”, pe Digi Play abonații RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei, au acces la o bibliotecă video cu sute de filme, seriale, iar în curând producţii proprii, documentare, conţinut dedicat copiilor, concerte, precum şi programe create special pentru abonaţii RCS & RDS.

Prezentată de Toni Grecu, emisiunea „Superjurnal” se bazează în primul rând pe conţinut, pe text şi pe imaginile reale preluate de pe sursele de ştiri. Umorul de situaţie specific scheciului este înlocuit cu umorul de text. Din echipă fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri