Concurs internațional de animale de companie

Data publicării:
expozitie-caini

Zuzu ascultă şi sare. La doi ani şi jumătate, cățelușa din rasa Border Collie, a învăţat că medaliile se câştigă greu. Acum, se pregătește pentru un concurs de agilitate și aruncări cu discul.

Dan Ion, expozant: Pentru agility (agilitate) are exerciții cu sărituri și exerciții cu obstacole pe care le face. Trebuie să o obosesc, să îi fac ceva ca să nu latre toată noaptea, și facem disk dog.

Dacă cele o sută de rase canine s-au întrecut în teste de agilitate, pisicile au defilat pe podium ca la o paradă de modă.

Alexandru Elian, organizator: Felinele vin aici coafate, manichiurate, ca la orice concurs de frumusețe, iar arbitrul analizează fiecare dintre pisici și hotărăște care este cea mai apropiată de standardul ideal al rasei ei. Avem destul de multe rase, de la persane și exotice, până la Maine Coon, Ragdoll.

Păsările au arătat că pot fi şi ele companioni devotati. Rațele Mandarin, Caroline, păunii, găinile Conchinchina și porumbeii au făcut paradă cu penajul lor. Ca să le semene cât mai bine, copiii s-au lăsat pictaţi. I-a ajutat chiar mascota Digi Animal World, care de 1 martie le va arăta şi cum să confecţioneze mărţisoare.

Petronela Slav, reprezentant Digi Animal World: Vor fi ateliere creative pe planșe colorate. Începând cu ora 12, fiind și 1 martie, ne-am gândit ca de mărțișor să oferim o serie de fotografii speciale Digi Animal World.

Cele mai norocoase animale vor pleca spre noua lor casă. Doritorii pot cumpăra pisici din Singapore, câini aduşi tocmai din Suedia şi păuni de concurs în valoare de peste o mie de lei.

Citiți și: Prima ediție Bucharest Pet Exhibition începe mâine la Romexpo
Digi Animal World, prezent în acest weekend la Bucharest Pet Exhibition

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri