Conversații Esențiale. Corina Șuteu: Dacă nu mai poți evolua în interiorul unui proiect, trebuie să ai puterea să pleci

Data publicării:
corina suteu

Întotdeauna a fost promotorul unor proiecte originale, neobişnuite, pornind de la pasiunea pentru teatru şi film.

Trebuie să avem puterea de fiecare dată, dacă nu mai putem evolua în interiorul unui proiect, să spunem acest lucru: În aceste condiţii acest proiect nu mă reprezintă. Asta a caracterizat tot ce am făcut de-a lungul carierie mele. Este o reţetă bună şi este un mod de a funcţiona care pe mine m-a dus într-o stare de deschidere faţă de începuturi. Aş zice că e o igienă profesională necesară, te menține curios. E bine să începi de la zero. Dacă ai început a doua oară de la zero, vei şti că şi a treia şi a patra oară vei reuşi”, a spus Corina Şuteu, preşedinte şi fondator Making Waves, consultant politici culturale şi management cultural internaţional, în emisiunea „Conversații Esențiale” de la Digi24.

Datorită acestor principii pe care le-a respectat întotdeauna, şi-a dat demisia de onoare din funcţia de director al Institutului Cultural român din New York, odată cu înlocuirea la şefia ICR a lui Horea Roman Patapievici.

Acum, la New York festivalul de film românesc pe care l-a iniţiat cu ani în urmă continuă.

Poate că această generaţie, care este mult mai conectată global, va resi să redea o formă mai puţin rigidă modului în care existăm şi poate va aduce o altă valoare, un mod de a construi valoare diferit faţă de cel pe care îl considerăm noi just”, a mai afirmat aceasta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri