Cursă de rățuște pe Dâmbovița, în scop caritabil

Data publicării:
ratusca2 profm facebook

Răţuştele au pornit de la Podul Haşdeu pe o distanţă de 500 de metri, până la Podul Izvor. Printre primele lansate la apă a fost răţuşca matinalilor ProFM.

GreeG, realizator ProFM: Este frumos să faci un lucru atât de mişto, uite ce răţuşcă mişto avem aici de exemplu, şi să şi ajuţi. Să ajutăm de data asta copiii hipoacuzici. Se strâng nişte fonduri pentru nişte copii care chiar au nevoie de ele iar aici avem răţuşca matinalului pe principiul noi am făcut-o aşa, jumătate în dungi şi jumătate în ProFM cu DNA, pentru că avem un matinal de ţinut minte.

Andrei Gheorghe, realizator ProFM: E un exemplu să arăţi că se poate, că se poate face, e la îndemâna noastră a tuturor şi e foarte simplu, cred că e bine să le arătăm oamenilor că e foarte simplu să fii simpatic.

Cei care au donat 10 lei au urmărit răţuştele pe tot parcursul călătoriei. Competiţia a fost strânsă pentru că aproape 3.000 de jucării de plastic au mers umăr la umăr.

Evenimentul a fost organizat de Rotaract Bucureşti Triumph şi susţinut de ProFM şi a reuşit să adune din donaţii 10.000 de euro.

Ilie Pană, organizatorul evenimentului: Protezarea unui copil este destul de costisitoare, pentru că noi vrem să luăm proteze care chiar să-i ajute, să fie performante. Vom reuşi prin acest eveniment să ajutăm 5 copii, ceea ce este extraordinar pentru că reuşim să schimbăm cinci vieţi.

Pentru a răsplăti susţinerea și implicarea în această cauză a participanților la cursă, câștigătorii au fost premiaţi de sponsori. Premiul cel mare este de 1.000 de euro, la care s-au adăugat alte premii speciale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri