DIGI FILM şi DIGI PLAY vă invită la CINE PARK, proiecţii de film în aer liber

Data publicării:
cine park ico

În aer liber, în parcul Herăstrău, canalul de film din portofoliul RCS & RDS va oferi fanilor săi seri de neuitat. „The november man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal, difuzat vineri, 24 iulie, de la 19.30, „O săptămână de pomină” (The longest week) sau „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt, difuzat sâmbătă, 4 iulie, de la 19.30, sunt doar cîteva dintre blockbusterele ce pot fi urmărite la Cine Park. Intrarea este gratuită.

Oferta de a viziona filme de box office continuă, în lunile iulie şi august, cu proiecţii ale unor pelicule oferite de Digi Play, serviciul de video la cerere din portofoliul RCS & RDS. Filme de acţiune, comedii, animaţii pentru cei mici sau drame, toate pot fi urmărite la cel mai mare festival de film în aer liber din Bucureşti. Printre pelicule accesibile gratuit cinefililor se numără şi „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert). Pentru cei mici oferta Digi Play este una foarte bogată. Ei sunt invitaţi să intre în dulapul lui Chloe, să se scufunde alături de Olly şi să ia parte la aventurile fraţilor Staines.

Vara aceasta Digi Film şi Digi Play dau tonul aventurii şi deschid apetitul pentru filme la Cine Park. Vino la cel mai tare cinema în aer liber, în perioada 3 iulie - 9 august 2015 în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle!


Digi Film este canalul de filme ce reuneşte toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, science-fiction, istoric, horror, animaţie, muzical etc. Totodată, este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală prin cablu şi prin satelit Digi TV ale RCS & RDS.

Digi Play este un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o bibliotecă video variată de filme, seriale, emisiuni, documentare şi telenovele, care este îmbogăţită în fiecare lună cu noi producţii cinematografice. Acest serviciu le permite utilizatorilor să îşi aleagă conţinutul preferat dintr-o bază variată de filme, oriunde şi oricând, pe teritoriul României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri