„Dragostea își ia zborul” cu Pro FM

Data publicării:
profm concurs

Greeg: - Au fost multe declaraţii mişto şi am vb mai devreme despre declaraţia unui băiat. Cum îl chema, Janos?

Andrei Gheorghe - Janos, care era foarte mişto pentru că toate fetele şi toată iubirea era la el.

Greeg - Adica vorbea de el, iubita lui. Care el? Cristina, logic! Diana a fost foarte fermă. A zis: Tu, nu tu!

Din valul de declarații de dragoste postate pe pagina de Facebook a ProFM, cea care a atras imediat atenţia şi a fost şi premiată aparţine Dianei Duca.

Diana Duca, câştigătoare: „Am început cu o glumă pentru că mie nu îmi plac foarte mult lucrurile siropoase. Şi am început ceva de genu că Hei, tu, tipule! Nu tu, pletosule! Tu, Mihai!”

Și a continuat cu termeni specifici domeniului IT „Tu ești 1 al meu când pică serverul optimismului și eu sunt 0 al tău când creezi interfața mișto a viitorului. Te iubesc de la un startup din România până la unul de pe Marte și înapoi!”

„Cine face declaraţii în cuplul vostru? -Ea! -Eu (râde) -Tu le faci pe cele câştigătoare - Da. - Are un noroc fantastic la câștigat concursuri!

La competiţia ProFM, premiul a fost o călătorie cu elicopterul până pe malul lacului Snagov, unde pe cei doi îndrăgostiţi îi aştepta o cină romantică.”

Diana Duca : „A fost prima oară şi a fost absolut superb. Bucureștiul e foarte frumos de sus, ne-am bucurat și de compania pilotului care a fost foarte drăgut.”

Mihai Trandafir: „ Zborul a fost destul de lin. A fost o experiență unică, evident , de Valentine`s Day. Poate data viitoare câștigi tu un concurs -Sper! Încerc!”

Dar voi ştiţi să faceţi declaraţii de dragoste?

Andrei Gheorghe - Nu, nu mersi! Nu,nu, nu!

Greeg - Hai să încercăm totuşi.

Andrei Gheorghe - Te iubesc Greeg, nu pot să mă trezesc, în fiecare dimineaţă mă gândesc numai la tine. 5 zile pe săptămână.

Greeg - Şi eu la fel!

Andrei Gheorghe - De la 6 la 10, de luni până vineri, la Pro FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri