FOTO Festivalul Holi One Color, pentru prima dată în București

Data publicării:
praf

 

Foto: Facebook/București HOLI ONE Color Festival

Inspirat de festivalul Holi din India, evenimentul adună în același loc mii de oameni îmbrăcați în alb, care vor asculta muzică, vor dansa și vor asista la spectacole artistice cu stimulări vizuale.

Cel mai important moment al festivalului este numărătoarea inversă, care are loc din oră în oră, când toată lumea lansează prafurile de culori în aer în același moment.

Participanții la Holi One Color vor folosi șase culori sub forma de pudră: pink bikini, green planet, blue lagoon, yellow sunrise, juicy orange și violet secret.

Foto: Facebook/București HOLI ONE Color Festival

Potrivit Metropotam, un bilet la festivalul din București va fi de 100 de lei, în preț fiind inclus și un plic cu pudră colorată.

Organizatorii au postat pe site-ul evenimentului că este permis accesul cu camere foto sau telefoane mobile, însă aceștia au avertizat că pudra le poate dăuna acestora.

De asemenea, participanții pot achiziționa doar pudră pusă la dispoziție de organizatori, însă orice alte culori sau substanțe vor fi confiscate.

Foto: Facebook/București HOLI ONE Color Festival

Potrivit site-ului holione.com, pudra care va fi folosită la Holi One Color nu este toxică și nu conține alergeni.

„Din cauza proporției scăzute de praf fin și de dimensiunea mică a particulelor, pulberea este ușor de inhalat. De aceea, le recomandăm oaspeților să poarte măști, iar persoanele cu boli respiratorii sunt descurajați să participe la festival”, mai scriu organizatorii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri