George Vintilă a gătit mâncare mexicană pentru... londonezi

Data publicării:
george vintila 1

Cine s-ar şi aşteptat ca durul George să fie un maestru în bucătărie? „Am gătit mâncare mexicană pentru londonezi. A fost unică această experienţă. La un moment dat, în Anglia, eu român, lucram cu un jamaican şi un pakistanez, eram angajaţi la nişte nemţi şi făceam mâncare mexicană. Şi acolo am învăţat să gătesc”, spune vedeta ProFM.

George Vintilă şi-a deschis sufletul şi i-a povestit Mariei despre pasiunea lui pentru animale. Asa, reporterul „Jurnalului pentru copii” a aflat că George este proprietar de... cal. „Mi-au plăcut dintotdeauna caii. Mi-am dorit să mă fac medic veterinar, în copilărie. Dar trebuia să merg 20 de km cu autobuzul şi ai mei nu m-au lăsat. Însă dragostea pentru animale a rămas. Eu, de fapt, am o iapă, pe Lolita. Are 2 ani şi jumătate şi o am de când avea 5 săptămâni. Am salvat-o. E dintr-un adăpost unde sunt cai cu poveşti triste. Mi-e foarte dragă!

Sâmbătă, de la 09.30, la „Jurnalul pentru copii”, DJ-ul ProFM dezvăluie câteva dintre dorinţele lui secrete şi vorbeşte despre lecţiile pe care le-a primit de la tatăl lui, în copilărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri