Spectacolul „camioanelor-monstru”

Data publicării:
monster trucks

Timp de 90 de minute, ieşenii amatori de sporturi extreme au fost ţinuţi cu sufletul la gură de şoferii maşinilor gigant. De departe, copiii au fost cei mai încântaţi.

- Nu am mai văzut niciodată monster truck-uri şi am văzut abia acum. Şi cum le-a strivit! Am văzut şi momentul când a intrat în gardul ăla.

- Tremur tot, nu ştiu de ce.

- A fost super. Cred că a fost o experienţă absolut fenomenală pentru cei mici, în special. Fetiţele mele sunt foarte bucuroase.

- E prima oară când văd în realitate pentru că restul am văzut numai la americani.

Cei mai norocoşi dintre spectatori au avut ocazia să fie pentru câteva minute copiloţi.

- Puţină frică la început, dar domnul ştie să conducă.

Tot spectacolul a fost făcut de zece oameni din Bucureşti. Se consideră pionieri ai camioanelor monstru în România şi vor să le promoveze cât mai mult.

Robert Tudor, membru club monster truck: „E vorba de adrenalină. E ceva ce nu vedem. Până acum am văzut doar pe calculator sau în filmele americane. Aceste maşini nu sunt cumpărate, nu sunt procurate, sunt fabricate de noi”.

Robert Grigore, membru club monster truck: „Această jucărie a fost copiată după modelul Aro standard, făcut de Aro Braşov şi are un motor american de 6.000 de centimetri, pe benzină. Noi suntem primii şi singurii, momentan, care avem aşa ceva. Suntem primul club din Europa de Est care avem aşa ceva”.

O astfel de maşină costă câteva zeci de mii de euro, şi nici nota de plată pentru întreţinere nu e prea mică După fiecare spectacol de acest gen, maşinile au nevoie de câte 200 de ore de mentenanţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri