S-a dat startul la Săptămâna Modei de la Paris

Data publicării:
moda paris

Prezentată într-un decor cu oglinzi special instalat la Muzeul Rodin, prima colecţie Dior de la anunţul retragerii directorului artistic Raf Simons defineşte „un nou realism" pentru colecţiile haute-couture ale acestei case de modă.

„Suntem o casă de modă de lux, de calitate, dar suntem totuşi o casă de modă”, a precizat președintele casei Dior, Sidney Toledano.

Astfel, pe podium au urcat modele îmbrăcate în haine uşor de purtat: variaţii în jurul faimosului taior Bar cu talie de viespe, vedeta stilului New Look al casei Christian Dior, bluze cu decolteuri care dezgolesc umerii, în croieli asimetrice. N-au lipsit nici rochiile lungi cu broderii care compun motive animale sau cele de mătase, deasupra genunchiului, care dau iluzia unui deux-pieces.

La rândul său, Versace a prezentat o colecţie de lux inspirată de stilul sport şic. Rochii lungi care îmbrăţişează formele şi pun în valoare picioarele sau pantalonii-pană ai anilor 80 purtaţi cu tocuri-cui şi o vestă scurtă au conturat silueta unei femei sigure de puterea ei de seducţie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri