Snoop Dogg a anunțat că va veni la Bogata de Mureș

Data publicării:
snoop

 

Rapperul Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, a postat o fotografie pe Instagram și din greșeală a dat check-in în Bogata, județul Mureș. S-a întâmplat acum cinci zile, iar de atunci s-a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare.

Primarul localității a vorbit cu presa locală și cu cea internațională și a anunțat că este așteptat în comuna mureșeană cu palincă de prune sau de mere și cu ciorbă din morare de varză cu carne de porc.

Așa a ajuns cunoscută la nivel internațional mica așezare cu 2.000 de locuitori din Transilvania.

Internauții români nu s-au lăsat mai prejos și au creat chiar și un site de promovare turistică a comunei Bogata: visitbogata.com

„Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, a declarat Laszlo Barta, primarul comunei, pentru Agerpres.

Iar acum primarul trebuie să-și onoreze invitația, pentru că rapperul american a anunțat pe pagina de Facebook ca va veni în Bogata.

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016

Sudorul Vasile, fan Snoop Dogg 

Snoop Dogg are fani în comuna Bogata din Mureş. Sudorul Virgil Bologa este unul dintre ei.

Vă dați seama ce ar fi în comuna dacă venea un artist așa de mare. Daaa, e o piesa mortală”, spune Virgil Bologa, sudor.

De când rapperul s-a localizat virtual la ei în comună, la începutul săptămânii, localnicii numai despre asta vorbesc.

„Daaa, suntem vedete pe televizor si pe internet, cu domnu ăla din America ce-o vrut să vina la noi la Bogata, n-ai auzit vecină...”, spune tanti Anica Jeler.

„Noi nici nu știm cine-i ăla, doamnă draga, tu stii cine-i ăla mă?”, spune un localnic.

„Nu are ce să vadă în Bogata, oamenii-s săraci vai de capul nostru”, spune un alt localnic.

Termenul "check-in" nu e prea clar pentru localnici aşa că unii chiar cred că rapperul a vrut să vină la ei în sat: „Bine-ar fi să vina că doar e frumos aici. Fac pită de casă, pot să îi servesc cu pâine de casă, găini, ca la țară.”

Autoritățile locale au pregătit deja și locul unde celebrul rapper american ar putea concerta. Această sală de nunți este cea mai modernă din județ, dar ce este cel mai important: aici ar putea încăpea mai mult de jumătate din locuitorii din Bogata de Mureș”, relatează Maria Moiş, reporter Digi24.

Localnicii i-au pregătit deja şi meniul: ciorbă şi „slănina de Aur” o specialitate locală pentru oaspeţi de seamă.

„Ea se topește în gură, se poate unge pe o pâine de casă. E ceva extraordianar și cu o ceapă roșie cu un pic de sare pe ea”, spune Marian Moscaliuc, bucătar.

Ar fi ciorbă de moare, o ciorbă care a doua zi ar fi indicat pentru a te mai trezi. Cânepă nu cultivăm, cultura de cânepa a fost demult întreruptă”, spune Barta Laszlo, primarul comunei Bogata de Mureş.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri