UNTOLD. 55.000 de spectatori la Avicii. Emil Boc: „Fetele mele m-au dopat cu muzica lui”

Data actualizării: Data publicării:
boc la avicii

A fost a doua noapte explozivă la UNTOLD - cel mai mare festival de muzică electro din estul Europei. 55.000 de oameni au asistat la spectacolul dat de celebrul DJ suedez Avicii pe scena de pe stadionul Cluj Arena. Şi nu a fost singurul protagonist al serii. Alţi 46 de artişti au mixat pe scenă până în zori.  

DJ-ul suedez Avicii i-a cucerit pe români.

„De mulți ani, de mulți ani. Nu mă așteptam să vină niciodată în România”, spune un fan.

„Am venit din Bacău pentru concert și pentru festival. Foarte tare!”, spune o tânără.

Printre zecile de mii de pasionaţi de muzică house şi dance care au cântat împreună cu Avicii - un spectator surpriză! Primarul Emil Boc.

„Fetele mele în casă m-au dopat cu muzica lui Avicii în fiecare dimineață, în fiecare seară și am devenit și eu fan Avicii”, a mărturisit fostul premier.

DJ-ul suedez nu a fost însă singurul artist care a făcut spectacol la Untold. Gentleman, Subcarpați, Cazzette, AronChupa au urcat pe rând pe scenă.

„Artiști internaționali care n-au mai venit în România până acum și chiar am vrut să îi văd neapărat”, explică un spectator.

„Am văzut că o să fie David Guetta, Avicii și Dimitri și am zis ... trebuie să vin, trebuie să fiu aici”, spune un spectator străin.

Astăzi, în a treia zi de festival, organizatorii se aşteaptă la cel mai numeros public. Peste 60.000 de spectatori ar trebui să se adune în faţa scenei să îi asculte pe John Newman, Tinie Tempah și Armin van Buuren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri