Un bărbat și-a uitat soția într-o benzinărie. Și-a dat seama 100 de kilometri mai târziu

Data publicării:
POMPA BENZINA GETTY-5

Foto: Gulliver/ Getty Images

După o vacanță în Brazilia, cuplul se întorcea acasă. Totul a fost bine până la oprirea la o benzinărie pentru alimentare și un drum la toaletă. Conducătorul auto, Samuel, a făcut plinul și și-a reluat drumul, dar cu un pasager în minus. Nu și-a dat seama că soția lui, Claudia, rămăsese la benzinărie, decât după ce parcursese 100 de kilometri.

În apărarea bărbatului se poate spune că soția dormise în prima parte a călătoriei pe bancheta din spate și s-a trezit când Samuel făcea plinul. Femeia coborât să își ia un pachet de biscuiți fără să îl anunțe.

Cei doi nu erau însă singuri în mașină, ci și cu fiul lor de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta șoferului, care era prea ocupat cu smartphone-ul ca să observe că mama lui rămăsese la benzinărie.

Claudia a încercat să își sune soțul la telefon, dar semnalul era slab, așa că a apelat la salariații din zona autostrăzii, care au anunțat poliția. Aceștia au găzduit-o în birourile lor, în așteptarea soțului „uituc".

Deși spune că simțea că a uitat ceva, Samuel și-a dat seama doar după 100 de kilometri că acel „ceva" era soția lui. După câteva ore a revenit la benzinăria unde își alimentase mașina și a găsit-o pe Claudia extrem de furioasă, povestesc polițiștii.

„Când s-a întors în cele din urmă, după mai mult de două ore, ea a început să dea cu piciorul în mașină. Era foarte supărată. Nu înțelegea cum de i-a trebuit atât de mult timp până să observe lipsa ei. Nu se poate spune că a fost violentă cu el, dar era neagră de supărare", spune agentul din Passo Fundo.

Nu este prima dată când un soț își uită nevasta în benzinărie. Acum doi ani, un german a greșit și mai grav, uitându-și tânără soție tot într-o benzinărie, în timpul călătoriei de nuntă în Franța. A constatat abia după 200 de kilometri că îi lipsea jumătatea și s-a întors după ea. Și în acel caz femeia dormise pe bancheta din spate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri