Untold, prima zi | Șuie Paparude a dat startul festivalului

Data publicării:
untold stadion - fb - 30 iulie 2015 1

La ora 18:00 au fost pe scenă cei de la Şuie Paparude, iar fanii au fost exaltaţi. Toţi au dansat pe ritmurile techno, house, electro, trance.

Cluj Arena reprezintă epicentrul festivalului. Aici sunt amplasate scenele principale. Un alt moment important va fi la 10:15, când intră pe scenă Fedde le Grand. Iar, de aici, numele artiştilor recunoscuţi internaţional se ţin lanţ. Urmează Dmitri Vegas şi Like Mike de la 23:45. Concertele continuă şi după 1 noaptea, când atmosfera va fi electrizată de capul de afiş al zilei - ATB.

Cei care vor un moment departe de gălăgia scenelor au zone special amenajate. Peste tot sunt baruri şi restaurante, pentru cei care simt că i-a ajuns căldura sau foamea. Organizatorii au creat un card special pentru achitarea produselor.

Pentru prima dată, un festival organizat în România beneficiază şi de un adevărat spital de campanie, cu o capacitate de 30-40 de pacienţi. Puncte medicale au fost organizate pe Cluj Arena, iar echipe mobile de paramedici patrulează tot perimetrul festivalului.

Nu lipsesc nici polițiștii, în număr de 400. Angajații Poliției Române vor acţiona zilnic, pentru menținerea ordinii publice, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

În plus, oamenii legii au organizat puncte de informare, unde distribuie participanţilor flyere în limbile română, engleză şi maghiară, cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale. 

În perioada 30 iulie – 2 august, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivalului de muzică UNTOLD, 400 de poliţişti se...

Posted by Politia Romana - www.politiaromana.ro on Thursday, July 30, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri