VIDEO. Concert pe Aeroportul Traian Vuia, oferit de Corul Regal Venlona

Data publicării:
canta

În ciuda faptului că au fost umiliţi în plină stradă, membrii Corului Regal Venlona au decis să mai facă o surpriză românilor înainte de a pleca de la Timişoara. Holurile Aeroportului Traian Vuia au ţinut locul marilor scene ale lumii. Iar publicul nu s-a mai oprit din aplaudat minute în şir.

„O surpriză plăcută pentru noi, ne-am bucurat că sunt alături de noi şi îi mai aşteptăm”, a spus Lucian Taropa, directorul de marketing al aeroportului.

Sâmbătă, membrii corului au fost alungaţi de poliţiştii locali din Piaţa Victoriei din Timișoara, pe motiv că nu au autorizaţie pentru spectacolul gratuit din aer liber. Artiştii s-au resemnat şi spun că a fost vorba de o neînţelegere.

Am cântat două cântece, iar puţin mai târziu doi poliţişti ne-au spus: nu puteţi cânta etc, etc. Cred că posibilitatea de-a cânta aici, înainte să plecăm, este în regulă. Trebuie să facem ceva bun. A fost o greşeală şi ne pare rău pentru asta şi de asta cântam aici. Nu este o vină, ci o neînţelegere”, a precizat Wim Schepers, coordonator muzical al Corului Regal Venlona.

Membrii și familiile lor, în total 189 de persoane, s-au îmbarcat în cursa Timişoara-Dortmund. Corul Regal Venlona a susţinut un concert vineri seară la Timişoara, în deschiderea Festivalului de Operă şi Operetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri