VIDEO DigiVox. „Happy – We are from Bucharest”. 50 de bucureşteni dansează pentru oraşul lor într-un videoclip filmat sub cod roşu de ninsoare

Data publicării:
happz

We Are Happy in Bucharest este un videoclip realizat de regizorul Virgil Nicolaescu pentru melodia Happy, de Pharrell Williams, după ideea regizorilor francezi Clement Durou şi Pierre Dupaquier. Este vorba despre primul clip interactiv de 24 de ore, cu oameni din Los Angeles care dansează pentru oraşul lor, care a generat alte zeci de filme realizate în diferite colţuri ale lumii, pe muzica aceluiaşi Pharrell.

Filmul este deja viral, cu peste 43.000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore.

Virgil Nicolaescu şi echipa sa au filmat de-a lungul a trei zile, între 28 şi 30 ianuarie, în plin cod roşu de ninsoare la Bucureşti şi nu numai. Cei care au apărut în faţa camerei sunt prieteni, rude şi cunoştinţe ale organizatorilor, totul fiind un pretext pentru dorinţa de a promova Capitala.

Au dansat pentru oraşul lor, printre alţii, Raluca Aprodu, Sore Mihalache, Adina Galupa, Ioana Picos, Andi Vasluianu, Mara, Sensor şi Alt Om. De calitatea imaginii s-au ocupat Liviu Marghidan şi CineLabs România. Cea mai grea secvenţă a fost cea în care Delia Panait dansează pe Calea Victoriei, în viscol.

Lansarea oficială a videoclipului We Are Happy in Bucharest se întâmplă miercuri, 12 februarie 2014, la ora 20:00, în Cafeneaua Veche Bar (Centrul Vechi, strada Covaci 16 cu Şepcari 19).

 

Happy, de Pharell williams, clipul original:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri