380.000 de euro pentru una din vilele lui N. Ceauşescu

Data publicării:
VILA CEAUSESCU

Casa se află în zona de vile de lux a Predealului, chiar în apropierea casei de protocol unde preşedintele Traian Băsescu îşi face concediile de sărbători. A fost construită în 1927, dar abia prin anii 50 a devenit vila de protocol a lui Nicolae Ceauşescu. Şi cel mai probabil a ales-o tocmai pt că are o vedere frumoasă din toate unghiurile.

Masivul Postăvarul ori munţii Bucegi, sunt doar o parte din peisajul care poate fi văzut de la fereastra casei, iar ceea ce nicio altă vilă din zonă nu are, este curtea de 1.350 de metri pătraţi, care nu este în pantă. În schimb, casa, pe alocuri, îşi arată vârsta. Asta chiar dacă de-a lungul timpului a avut doar trei proprietari.

În anul 2003, casa a fost cumpărată de către un om de afaceri din Braşov care a reabilitat-o. I-a păstrat sobele şi băile originale, dar i-a schimbat mobila, iar atunci când a ales-o, proprietarul a încercat să-i păstreze linia din acele vremuri"

Casa este utilată şi dotată cu toate cele necesare. Are opt încăperi, două bucătării, câte una pe fiecare nivel şi patru băi.

Vila este scoasă acum la vânzare pentru a doua oară. Deşi casa a fost vila de protocol a lui Nicolae Ceauşescu în perioada în care el a fost general-maior, ministru adjunct la Ministerul Apărării Naţionale, localnicii din Predeal spun că pe lângă asta, Ceauşescu ar fi avut mult mai multe astfel de case după ce a devenit secretarul general al Partidului Comunist

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri