Au alergat pentru Hospice Casa Speranţei

Data publicării:
CROSS HOSPICE

La start s-au aliniat peste 1000 de participanţi. La prima probă, cea de semimaraton, alergătorii au avut de parcurs 21 de kilometri, iar la cea de-a doua, cea de cross, 10 kilometri. Printre participanti s-a numărat şi cunoscuta alergătoare Cornelia David.

Îmi place să alerg, să merg cu bicicleta, este un mod de viaţă şi pe lângă job, consider că este cel mai important lucru, să ai o pasiune", spune  Cornelia David.

Semimaratonul a fost câştigat de Gheorghiţă Vitalie, din Chişinău, de la categoria de varsta 23-39 de ani, care a reuşit să finalizeze traseul într-o oră şi 14 minute.

"Practic atletismul, dar probele astea de alergare montană sunt ceva nou pentru mine şi începe să îmi placă din ce în ce mai mult", spune Gheorghiţă Vitalie.

La startul semimaratonului a fost si Hosmaşina, un autoturism cu care echipele medicale vor face vizite la domiciliu persoanelor diagnosticate cu boli incurabile care se află în grija Fundaţiei Hospice Casa Speranţei. Hosmaşina a fost cumpărată din donaţiile participanţilor la semimaraton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri