BIATLON. Nume mari la Cupa Cheile Grădiştei 

Data publicării:
BIATLON ROLE

Oaspeţii au dominat întrecerile, fie ele de sprint sau urmărire, atât la seniori cât şi la juniori. Deşi este la început de pregătire, medaliata olimpică de la Soci, Valentyna Semerenko s-a simţit bine pe traseul de la Fundata şi s-a impus în ambele probe.

"Mă simt foarte bine în România la Cheile Grădiştei. Sunt un pic obosită după primul cantonament al anului, dar aici la munte sunt bine. Mi-ar place să stau mai mult să mă odihnesc, dar trebuie să plecăm şi trecem la următoarea fază a antrenamentelor", a precizat Valentyna Semerenko - campioană olimpică biatlon.

Cel mai bun rezultat al românilor în proba de sprint i-a aparţinut lui Cornel Puchianu, cel care a participat în februarie la Olimpiada de la Soci.

"M-am simţit bine pe role, cu fuga sunt cât de cât bine, acum aştept să plecăm la Campionatul Mondial din Rusia în 18 august", a spus Cornel Puchianu - biatlonist CSA Predeal

Lecţiile predate de ucraineni le-au prins bine şi juniorilor noştrii. Reprezentantul gazdelor a reuşit să termine pe podium în probele de sprint şi urmărire şi speră la un progres şi mai bun în perioada următoare.

"Este un pas înainte că ei vin aici. Au fost şi anul trecut, ne ajută foarte mult că sunt cu noi. Ne putem orienta să vedem la tehnică unde sunt mai buni, să vedem diferenţele dintre noi în timpul antrenamentelor şi în timpul concursurilor", a spus Pop Iulian Gheorghe - biatlonist SC Cheile Grădiştei 

Pe baza de la Fundata se vor organiza anul viitor campionatele Mondiale de Biatlon pe Role atât pentru băieţi cât şi pentru fete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri