Corona termină pe podium

Data publicării:
CORONA BRONZ

Elevele antrenorilor Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au încheiat anul cu o victorie, 29 la 21 în deplasare cu HC Zalău şi au ocupat astfel treapta a treia în campionat după CSM Bucureşti, pentru al doilea an la rând învingătoare şi HCM Baia Mare. La Zalău gazdele au au început mai bine jocul şi la pauza mare avau avans de un gol, 17 la 16. Repriza secundă a fost însă a braşovencelor care au turat motoarele şi s-au impus lejer la 8 goluri, după ce au primit doar 4 goluri în ultimele 30 de minute.

Cu 10 goluri marcate, Zamfir a fost cea mai bună marcatoare a partidei. Este pentru al treilea sezon la rând când formaţia de sub Tâmpa a încheiat podium astfel că şi-a asigurat şi pentru anul viitor prezenţa în Cupa EHF, acolo unde în acest an a ajuns pînă în faza semifinală a competiţiei.

Pentru Corona Braşov urmează duelul din optimile Cupei României unde galben-albastrele vor întâlni campioana CSM Bucureşti. Partida va avea loc miercuri de la ora 21:00 în Sala Sporturilor şi va fi transmisă de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri