FOTBAL. Amical cu Astra

Data publicării:
ASTRA

Giurgiuvenii sunt în cantonament sub Tâmpa de la începutul săptămânii şi vor încheia stagiul cu jocul contra stegarilor. Între timp elevii lui Lokica pregătesc meciul din runda viitoare contra echipei lui Marius Şumudică, Concordia Chiajna. Fundaşul central Mislav Leko nu s-a antrenat ieri din cauza unei răceli, astfel că acesta nu a participat la ultimele şedinţe de pregătire conduse de Lokica.

Vestea bună este revenirea la antrenamente a lui Leopold Novak, cel care lipsit mai bine de o săptămână din lotul stegarilor. În schimb, Gabi Matei, Ţîră şi Liviu Ganea s-au pregătit separat.

Partida FC Braşov Astra Giurgiu va avea loc sâmbătă, 28 martie de la ora 15:00 pe Stadionul ICIM. Între timp, FC Braşov a anunțat prin intermediul aplicației mobile că gruparea va fi obligată să joace în exil din sezonul viitor, pentru ca nu a primit un aviz de la Primărie pentru folosirea Stadionului „Tineretului". Autorităţile locale au răspuns promt şi au menţionat că un răspuns către FC Braşov nu a fost trimis iar poziţia primăriei asupra dreptului de folosinţă pentru Stadionul Tineretului se află pe circuitul de avizare şi va ajunge în termen legal la şefii clubului braşovean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri