FOTBAL. Aproape de reunire

Data publicării:
FC BV

Braşovenii se prezintă la startul eşalonului secund cu foarte multe necunoscute, până în prezent singurul contract înregistrat de club fiind cel al antrenorului Cosmin Bodea. În schimb, şefii galben-negrilor s-au înţeles cu mai mulţi jucători care vor fi prezenţi la reunirea de luni. Mugurel Buga, Vlad Potecu, Şerban Moraru, Horia Popa, Alexandru David, Vlad Boţia sunt o parte din jucătorii ce au evoluat în trecut pentru stegari şi care vor face parte şi din noul proiect.

Atacantul George Mareş de la Petrolul Ploieşti este cel mai important nume nou care a spus "da" până acum galben-negrilor. El soseşte sub Tâmpa sub formă de împrumut pentru un sezon. După ce va lucra câteva zile cu lotul avut la dispoziţie, Cosmin Bodea va testa mai mulţi jucători în câteva meciuri ce se vor desfăşura la finalul săptămânii viitoare. După aceste trial-uri, cu lotul conturat, FC Braşov va urca în Poiana Braşov pentru un cantonament în perioada 21-30 iulie, timp în care va susţine şi mai multe meciuri amicale.

Un program exact al Ligii a doua nu a fost încă stabilit, astfel că stegarii mai au de aşteptat pentru a vedea formatul oficial de desfăşurare în sezonul 2015-2016 al Ligii secunde. Cel mai probabil primele meciuri se vor juca la finalul lunii august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri