FOTBAL. Debut pe teren propriu

Data publicării:
FC JUVE

Galben-negrii au avut un start de sezon bun cu o victorie în deplasare, 3 la 2 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru disputa contra bucureştenilor Cornel Ţălnar se va putea baza şi pe mijlocaşul Iulian Popa ce a semnat în acestă săptămână. Popa vine liber de contract după ce sezonul trecut a evoluat la Rapid Bucureşti echipă alături de care a şi promovat în Liga I. Între timp clubul giuleştean a fost exclus din Liga I după declanşarea procedurii de faliment.

"Suntem într-o perioadă de acumulări.Încă nu suntem o echipă omogenă. Însă, încet, odată cu jocurile sper să cream nişte realaţii de joc să ne îmbunătăţim forma fizică, şi să obţinem rezultate pozitive", Iulian Popa - jucător FC Braşov.

Tot în acestă săptămână a semnat pentru galben-negrii şi Sabrin Sburlea, el însă nu va puteai fi folosit în meciul din weekend. Pentru a completa lotul ŢăLnar îşi mai doreşte încă doi jucători sub 21 de ani, pe posturile de fundaş dreapta şi mijlocaş central. Pentru meciul din weekend fundaşul Ioan Şerban este suspendat după cartonaşul roşu primit la Sf. Gheorghe. Partida FC Braşov - Juventus Bucureşti are loc duminică de la ora 11.00 pe Stadionul Tineretului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri