FOTBAL. Lupta pentru puncte

Data publicării:
FC BV-3

Cu două înfrângeri în trei meciuri din play-off, jucătorii pregătiţi de Adrian Szabo mai au şanse doar teoretice pentru primul loc, poziţie ce asigură promovarea directă. Galben-negrii au în acest moment 22 de puncte şi sunt la 6 puncte de locul secund oucupat de UTA Bătrâna Doamnă şi la 9 puncte de liderul Gaz Metan Mediaş. O victorie în disputa cu Baia Mare şi braşovenii vor rămîne în cursa pentru locul doi ce duce la baraj.

Stegarii au avut probleme mari în defensivă în acest play-off după ce au primit 8 goluri în trei jocuri. Mai mult, pentru meciul din această seară, Szabo nu va putea conta pe Marian Marin, suspendat, iar Vagner, Poverlovici şi Bruno Madeira sunt accidentaţi.

Atmosfera nu este una bună nici în tabăra oaspeţilor. Băimărenii vin la Braşov fără antrenorul Dorin Toma, care a demisionat, astfel că la meciul de astăzi echipa va fi condusă de secundul Cristian Bogdan. Partida FC Braşov - FCM Baia Mare are loc astăzi de la ora 19:00 şi este transmisă în direct de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri