FOTBAL. Prima victorie acasă pentru FC Braşov

Data publicării:
FOTBAL BV

Braşovenii au fost mai pragmatici pe parcursul meciului de pe Tineretului şi chiar dacă partida nu a fost una spectaculoasă, galben-negrii au bifat cele trei puncte după reuşitele lui Matei şi Olteanu. În urma acestui succes, stegarii au urcat pe loc de play-off, 6, cu 13 puncte acumulate.

Pentru elevii antrenaţi de Adi Szabo urmează un meci dificil în runda viitoare contra celor de la Universitatea Cluj, în deplasare.

Cealată reprezentantă a judeţului în Liga a doua, Unirea Tărlungeni a înregistrat încă o înfrângere. Elevii lui Daniel Bona au cedat pe terenul liderului seriei, FCM Baia Mare, cu scorul de 1 la 0 după reuşita lui Balaure din minutul 57. Încă odată în acest sezon formaţia din Tărlungeni a avut probleme mari de efectiv, Liviu Nicolae şi Dâlbea fiind accidentaţi iar Şerban a fost suspendat după cartonaşul roşu primit în jocul cu FC Braşov.

Pentru Tărlungeni urmează un meci crucial în faţa celor de la Caransebeş, echipă aflată şi ea în zona locurilor retrogradabile, sâmbătă, 17 octombrie, pe arena din Tărlungeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri