HOCHEI. Weekend plin pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI

Pentru prima dată în acest sezon braşovenii vor fi nevoiţi să îşi împartă lotul pentru că două partide din cele două competiţii sunt programate în acelaşi timp. Weekendul începe cu jocul de vineri seara din Liga Naţională de la Gheorgheni contra celor de la Progym unde Otto Kerestez va deplasa cea mai bună garnitură.

Sâmbătă de la ora 18:00 la Brasov pe Patinoarul Olimpic, este programat jocul din Liga Mol contra celor de la Dunaujvarosi în timp ce la Gheorgheni de la ora 17:30 Federaţia Română a programat al doilea joc contra celor de la Progym. Loturile pentru cele două jocuri din ziua de sâmbătă vor fi alcătuite în funcţie de cum va evolua jocul de vineri al braşovenilor din Liga Naţională.

Următorul joc vine apoi contra celor de la HSC Miercurea Ciuc, partidă ce va conta atât pentru competiţia internă cât şi pentru Liga Mol. Partida din Harghita va avea loc luni, 12 octombrie de la ora 19:00. Pentru aceste jocuri, Csanad Virag este incert fiind răcit iar Petres va lipsi după o ruptură musculară suferită în turneul din Ungaria. În schimb braşovenii îl recuperează pe Nagy Csaba, fundaşul revenind pe gheaţă după problemele la umăr avute.

De asemenea va intra într-un joc oficial şi fundaşul Norbert Bala, jucător ce se pregăteşte de la începutul sezonului alături de galben-albaştri. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri