SIBIU. Naiul fermecat

Data publicării:
CONCERT NAI SIBIU

Mai mulți artiști consacrați au intrat în jocul instrumentistului sibian, care a studiat naiul cu maestrul Gheorghe Zamfir. Rock cu Direcția 5, jazz cu Ozana Barabancea, folclor cu Sergiu Cipariu, clasic cu Grupul Acapella și clubbing cu Dj-ul MT-Jay sunt stilurile pe care le-a acompaniat Radu Nechifor cu naiul.

Spectatorii au umplut Piața Mare din Sibiu, iar locurile oferite de organizatori au fost de departe insuficiente. Chiar dacă fiecare și-a exprimat preferința pentru un anumit gen, nimeni nu a plecat până la final.

Radu Nechifor, artistul care a concertat cu maestrul Gheorghe Zamfir la Geneva, a organizat "Povestea naiului" pentru a doua oară la Sibiu.

"Mie mi se pare un prilej bun de a face o poveste muzicală, naiul, pentru că el ca instrument are o mitologie foarte frumoasă în spate", a spus Radu Nechifor 

Alături de naist, pe scenă au urcat, în total, aproape 40 de artiști, care au interpretat cinci genuri muzicale. Concertul din Piața Mare din Sibiu a avut intrare liberă și a fost urmărit de 10.000 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri