Start în Cupa Continentală

Data publicării:
SPORT HOCHEI

Corona se va lupta de vineri până duminică pentru primul loc din grupa cu campioanele din Ungaria, Letonia şi Polonia pentru accederea în faza următoarea a competiţiei.

" Aici doar primul loc contează, locul doi nu ne duce nicăieri. Obiectivul pentru noi rămâne primul loc ", susţine Zoltan Olti Paşca - preşedinte secţie hochei Corona Braşov. 

Levente Zsok şi Attila Imecs au revenit la antrenamente şi pot evolua în weekend pentru Corona în timp ce Peter Robert se recuperează după lovitura primită la cap în partida cu Miskolc.

" Acest turneu este o posibilitate de a pune Braşovul pe harta hocheiului european. Este un turneu internaţional, cu echipe puternice, iar jucătorii şi staful tehnic sunt nerăbdători să joace în aceste partide ", spune Jerry Andersson - antrenor Corona Braşov.

Hocheiştii celor trei adversare ale braşovenilor sunt aşteptaţi sub Tâmpa joi dimineaţa iar programul grupei din Cupa Continentală începe vineri cu disputa HK Snok - Dab Docler de la ora 14:30. Corona Braşov întâlneşte Prizma Riga vineri seară de la ora 18:00. Sâmbătă Sanok o va întâlni pe Prizma Riga, de la orele 14:00, iar de la 17:40, Corona Brașov se va confrunta cu Dab Docler. Duminică, în ultima zi, vor avea loc partidele, Prizma Riga - Dab Docler de la 13:00 şi Corona Brașov - Sanok de la 17:00. Toate cele trei partide ale braşovenilor vor putea fi urmărite în direct la Digi 24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri