CFR Cluj, croatul şi fotbalul

Data publicării:
160414 cfr djokovic

"Cu Grigoraş, echipa avea foarte multă libertate în teren și mi-a plăcut să joc pentru el. Din păcate, nu eram constanți în rezultate cu el pe bancă. Cu Miriuţă, jucăm mai defensiv, însă e un joc mai constructiv. În ultimele săptămâni, am obținut rezultate bune", spune mijlocaşul Damjan Djokovic.

Croatul a fost afectat de problemele financiare cu care CFR Cluj s-a confruntat în ultima perioadă și chiar a vorbit în presa din Italia despre acest subiect. Cu toate acestea, nu regretă că a ales să joace în România.

"A fost un moment dificil pentru toată echipa. Am suferit o ușoară dezamăgire, pentru că nu era ceva la care să te fi așteptat. Nu vreau să arunc vina, dar nu a fost o situație plăcută, toată lumea a fost afectată. În momentele dificile, se văd adevăratele caractere. Pot să spun că în perioadele proaste de la CFR, echipa a fost unită și asta a fost foarte bine. E foarte ușor să pierzi controlul, dar am rămas împreună. Acestea sunt experiențe care te ajută pe viitor", crede Damjan Djokovic.

Mijlocașul evoluează sub formă de împrumut la Cluj, iar contractul îi expiră la finalul acestui sezon. Clubul Bologna, care îl deține pe croat în coproprietate cu Cesena, și-a dorit să îl readucă în Italia încă din această iarnă.

"A fost o posibilitate, dar am vrut să joc în fiecare săptămână și aveam mai multe șanse să fac asta la CFR. Astfel, am decis să rămân aici. Ei au un sezon dificil, dar deocamdată sunt deasupra liniei de retrogradare și sper ca până la final să rămână în Serie A", mai spune fotbalistul. 

Trei goluri a marcat croatul în acest sezon pentru CFR Cluj, însă șansele ca el să continue și din vară în Gruia sunt foarte mici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri