Drum asfaltat pe bucăţi

Data publicării:
asfalt

Şoferii care vor să ajungă în Cheile Turzii trebuie să circule cu viteză redusă, pentru a putea ocoli gropile şi denivelările drumului.

"E urât, având în vedere că mergem spre un obiectiv turistic important", a constat o şoferiţă.

Chiar dacă pare greu de crezut, acest drum a fost inclus într-un proiect de reabilitare al Consiliului Judeţean Cluj, însă în contract nu a fost cuprinsă toată şoseaua.

"Porţiunea asta de 450 de metri care a mai rămas nu s-a mai asfaltat. Din insistenţele noastre, ni s-a spus că nu sunt bani momentan", a declarat Ioan Zeng, primarul comunei Mihai Viteazu.

"S-au stopat, pentru că atât a permis în faza respectivă partea de contract", a explicat Ioan Oleleu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Autorităţile judeţene promit că porţiunea de drum va fi reabilitată odată cu cei peste 400 de kilometri de drumuri judeţene.

"Este o ruşine naţională. Probabil că va trebui să ieşim în stradă. Am făcut n demersuri pentru asta, dar nu am fost ascultat", a mai afirmat primarul localităţii.

Cheile Turzii, una din primele trei zone de alpinism din ţară, atrage anual aproximativ 100.000 de turişti. Majoritatea sunt străini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri