Sezon de foc în Liga Naţională de Baschet Masculin. "U" BT e printre favoritele la titlu, alături de BC Mureş şi Steaua Bucureşti

Data publicării:
UBT

Noul sezon se anunţă unul echilibrat, în condiţiile în care Steaua, BC Tîrgu Mureş şi chiar nou-promovata Phoenix U Galaţi au făcut transferuri importante.

"Eu cred că va fi cel mai interesant campionat din ultimii ani, dintotdeauna, de fapt. Pentru că toată lumea a investit foarte mult în acest an și este foarte bine. S-a investit și la nivel de antrenori și și acest lucru va schimba configurația campionatului", a afirmat antrenorul Marcel Ţenter.

Cu şapte jucători noi aduşi în această vară, "U" BT se înscrie pe lista favoritelor la câştigarea unui nou titlu în Liga Naţională.

"Eu cred că avem o echipă foarte echilibrată pe toate posturile, o echipă ambițioasă și cu oameni care vor să facă rezultate. Și eu cred că dacă muncim corect, lucrurile bune nu vor înceta să apară", a mai spus tehnicianul.

Ultima dată, clujenii au triumfat în campionatul intern în sezonul 2010-2011, când antrenor era tot Marcel Ţenter. Primul meci oficial al echipei va fi în 22 septembrie, în deplasare, cu Phoenix Galaţi, în primul tur al Cupei României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri