193 de ani de lege şi onoare. IPJ Constanţa - demonstraţii şi parade

Data publicării:
politisti si copii

Conform scenarului, misiunea trupelor speciale a fost să prindă o reţea de terorişti care avea de gând să arunce în aer o clădire din centrul oraşului.

Era un atentat sinugicaş. Persoana care purta explozibilul era ascunsă în portbagajul maşinii conduse de terorişti. Bomba artizanală a fost detonată în condiţii de siguranţă.

Prin ochii copiilor, demonstraţia poliţiştilor a fost mai ceva ca un film de acţiune. Deşi are doar şase ani, acest micuţ curajos şi-a stabilit deja meseria de viitor: vrea să devină poliţist şi să ne apere de oamenii răi.

Poliţiştii au prezentat şi o parte din tehnica de intervenţie.

Cms. Dorin Dogaru, şef Serviciul Acţiuni Speciale: "Avem aruncătorul de grenade, folosit în cazul manifestaţiilor publice neautorizate, un pistol-mitralieră cu pat rabatabil, un pistol mitralieră model 1980 care este mai scurt, după cum puteţi vedea."

Cms-şef Bogdan Despescu, inspector şef IPJ Constanţa: "IPJ Constanţa a fost dotat, la sfârşitul anului 2014, cu autoturisme Duster iar, nu de mult timp, am primit 19 autospeciale, una dintre ele este în spatele meu. Sunt repartizate în principalele reporter: Oana Manoilă

operator: Alexandru Brînzaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri