Acuzaţii grave în cazul elicopterului prăbuşit

Data publicării:
nicusor constantinescu-1

Dispute tot mai aprinse în urma accidentuli de elicoper SMURD, în urma căruia toţi cei patru oameni de la bord au murit. Secretarul de stat în ministerul de Interne, Raed Arafat, susţine că nu s-a făcut nicio greşeală majoră în timpul intervenţiei echipelor de salvare.

Este contrazis însă de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, care a declarat că existau soluţii pentru salvarea echipajului. Principala enigmă: avea elicopterul SMURD flotoare, care l-ar fi ajutat pe pilot să aterizeze pe lacul Siutghiol?

Nicuşor Constantinescu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa: "Acest elicopter a avut flotoare, pluteste, poate ateriza pe apa oriunde, eu le-am comandat, mai are, nu, are doua motoare, daca se orpeste unul, sa functioneze celalalt, ac elicopter are trola sa poata sa te scoata din apa, dotari de functioanre pe timp de zi de noapte, si pe orice vreme.  Stiu ca ieri si am vazut ca capitanaia portului comnstanta,. politia apelor si a marii nu a fost activata pt a interveni cu barci de mare viteaza , exista o nava jupiter de lac la 500 de m de naufragiu de ce nu a fost activata."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri