Avocat: Cererea de extrădare a fost respinsă

Data publicării:
nicusor constantinescu

UPDATE: Nicuşor Constantinescu ar fi plecat în Turcia, unde se tratează la o clinică. Informatia nu a fost confirmata de presedintele suspendat al CJ Constanta. 

Potrivit avocatului său, decizia instanţei din Statele Unite se află la dosar, la Ministerul Justiţiei. Aşadar, cererea   de extrădare cerută de procurorii anticorupţie a fost respinsă de autorităţile americane.

Pe 28 octombrie, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa trebuie să rămână cu primul mandat de arestare emis pe numele său.  În acest dosar, a fost trimis în judecată şi Adrian Gâmbuţeanu, directorul Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Cel de-al doilea mandat de arestare preventivă pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost emis în septembrie, în dosarul în care este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Nicuşor Constantinescu se află în SUA, unde a plecat pentru a suferi o intervenţie chirurgicală şi de unde nu s-a mai întors.     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri