Mircea Băsescu, la serviciu. Două zile pe săptămână, poată să îşi gestioneze afacerea

Data publicării:
mircea basescu 1a69e62ebb-1

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu: "De când nu aţi mai fost la firmă? Azi sunt fix 7 luni. Vor fi suficiente 3 ore să vă rezolvaţi problemele? Nu şi dacă mă ţineţi dumneavoastră nu o să am nici atâta."

Odată plecat spre sediul firmei, Mircea Băsescu va trebui să urmeze un traseu prestabilit de poliţie până în Portul Contanţa Sud Agigea.

Are voie să părăsească adresa de domiciliu la ora 12 fix şi să se întoarcă până la ora 15.00. În aceste 3 ore poate să se ocupe de problemele firmei sale de prelucrat carne de pasăre, firmă care a intrat în insolvenţă de pe 8 ianuarie.

Odată ajuns în Port, Mircea Băsescu a inspectat din maşină sediul societăţii şi apoi a intrat în curte.

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu: "Vă simţiţi bine? Vă bucuraţi că v-aţi întors? Da, dar lăsaţi-mă să-mi văd de treabă."

Fratele fostului preşedinte al României a refuzat să mai facă alte declaraţii şi a intrat în sediu, unde îl aşeptat angajaţii. Mircea Băsescu este judecat în arest la domiciliu, alături de Marian Căpăţână, în dosarul în care este acuzat că ar fi primit mită 250.000 de euro de la familia interlopului Bercea Mondial.

reporteri: Annabelle Borş, Oana Manoilă
operatori: Cătălin Vârban, Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri