N. Constantinescu rămâne cu primul mandat

Data publicării:
nicusor ctinescu-2

Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, rămâne cu primul mandat de arestare preventivă, emis pe numele său. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti şi este definitivă.

Prima măsură preventivă a fost emisă pe 7 august. În acest dosar, a fost trimis în judecată şi Adrian Gâmbuţeanu, directorul Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Procurorul DNA a cerut, vineri, la Tribunalul Bucureşti, să fie pus sechestru pe bunurile lui Nicuşor Constantinescu, solicitarea nemaifiind soluţionată întrucât avocatul acestuia a recuzat judecătorul. În cazul cererii de recuzare a judecătorului, o soluţie va fi pronunţată de Tribunalul Bucureşti la 31 octombrie. În acest dosar, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în luna mai, sub acuzaţia abuz în serviciu.

Cel de-al doilea mandat de arestare preventivă pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost emis în septembrie, în dosarul în care este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa. Nicuşor Constantinescu se află în SUA, unde a plecat pentru a suferi o intervenţie chirurgicală şi de unde nu s-a mai întors.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri